1/3

VEŘEJNÝ PROSTOR

AIGLE • ŠVÝCARSKO

ATELIÉR OTA

MĚSTO AIGLE

SOUTĚŽNÍ NÁVRH

2016

projekt •

místo •

autor •

klient •

fáze •

rok •

>>>

Parter veřejné budovy kulturního a sportovního centra LES GLARIERES byl navržen jako spojovací prostor mezi rušnou městskou ulicí a nábřežním liniovým parkem u místní říčky. Ze všech stran se tak návštěvníci dostanou po malých bílých pěšinkách na jednu či druhou stranu a při tom se stanou aktéry veřejného života na otevřeném prostranství plném her a zábavy. Parter je doslova prošněrován komunikačními toky a funkčním vybavením. Zároveň zůstává otevřený a nijak nekonkuruje krásným výhledům na okolní vinice a malebné kopce švýcarské krajiny.

© 2016-2019 by andrea. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now